top of page

OOST WEST, THUIS BEST

A2 affiche.jpg

Korte inhoud:

Jean en Jenny De Bie knijpen er steevast met het voorjaar voor enkele weken tussenuit. Tot voor kort steeds naar dezelfde plek, het door Jean zo geliefde Spaanse Calpe. Vorig jaar echter zijn ze ,door een vervelend virus, in eigen land moeten blijven. Deze ‘staycation’ is Jenny zodanig goed bevallen dat ze dit jaar een wandelvakantie geboekt heeft bij ‘De Molse Meren’. Dit uiteraard zeer tegen de zin van Jean, maar Jenny’s wil is wet! Als op de dag van vertrek de huisvriend Alex nog snel even binnenspringt ziet Jean een kans om dit vertrek enigszins uit te stellen. Alex is echter niet van plan lang te blijven zijn minnares wacht hem op in de auto. Jenny mag haar zeker niet tegen het lijf lopen want zij is de beste vriendin van Rita, de vrouw van Alex. Als dit door omstandigheden toch gebeurt, gaan de poppen aan het dansen en moeten beide boezemvrienden zich in duizend bochten wringen om zich uit deze situatie te redden. Maar of hen dat lukt ….?

 

‘Oost West, thuis best’ is een heerlijke situatiekomedie. Boordevol misverstanden, volgehouden leugens en kleurrijke, herkenbare personages.

 

Bezetting:

2 Heren / 3 Dames

...het acterende vijftal zet collectief een uitstekende prestatie neer. Ze worden geholpen door het innemende scenario van Jeroen Maes, die alweer een heel aantrekkelijke voorstelling schreef. Het tempo ligt hoog, de dialogen zijn grappig en gevat ... (Guy van Vliet, Gazet van Antwerpen)

 

Foto's: Luc Monsaert
bottom of page